Stovarište - Iko company

Stovarište

Iko Company d.o.o. je započela kao porodična firma koja posluje od 2005 godine. Naša osnovna delatnost je trgovina građevinskim materijalom, proizvodnja i izgradnja stambenih zgrada. Spremno prihvatamo i pratimo sve promene koje kretanja na tržištu postavljaju pred nas. U prvom redu velikom fleksibilnošću u prilagođavanju asortimana i kvalitetu asortimana, kao i spremnošću na saradnju sa projektantima i graditeljima. Od 2015. godine prisutni smo i u oblasti visoko gradnje, tokom 2017 smo uspešno realizovali projekat izgradnje zgrade kod bolnice od 110 stanova, 7 lokala i 33 garažna mesta. Tokom iste 2017 godine započeli smo dve nove stambene zgrade: a. u centru Novog Pazara (54 stanova i 38 garažna mesta i 13 parking mesta) b. kod bolnice/stadiona (34 stana + 1 lokal + 14 garažnih mesta + 18 parking mesta).


Proizvodnja građevinskog materijala

Proizvođački pogoni zauzimaju površinu od preko 4000 m2 i locirani su u ulici Save Kovačevića (kod gradske pijace) neposredno pored regionalnog puta Novi Pazar - Raška.

Blizina ove saobraćajnice uveliko pojednostavljuje kako dopremanje repromaterijala tako i otpremanje gotovih proizvoda. Takođe, sistem unutrašnjeg transporta i skladištenje gotovih proizvoda organizovani su tako da se na najracionalniji način vrši utovar na vozilo bez potrebe za manevrisanjem utovaranog vozila. Na taj način se čak može utovarati i više vozila istovremeno.

Kapacitet proizvodnje u svim proizvođačkim pogonima projektovan je tako da u potpunosti može odgovoriti potrebama kupaca, tj. proizvodi se onoliko koliko se i prodaje uz tendenciju da se održi minimum zaliha. Pod minimumom zaliha podrazumevamo petnaestodnevne potrebe lokalnog tržišta.

Što se kvaliteta proizvoda tiče on je apsolutno u skladu sa renomeom Kompanije, dakle, krajnje dosledan i vrhunski. U slučajevima kada kupci imaju specifične zahteve za količinom, dimenzijama i oblikom proizvoda, potrebno je da blagovremeno naprave porudžbinu. Kapacitet proizvodnje omogućava da se na porudžbine odgovara u najkraćem mogućem roku, najčešće u toku istog radnog dana a u izuzetnim slučajevima za par dana.

IKO Company proizvodi:

  • betonski blok
  • betonske raster ploče
  • fert gredice
  • vrši obradu betonskog gvožđa
  • Sve vrste betonskih obloga za centralno grejanje

betonjerka novi pazar
betonjerka novi pazar
betonjerka novi pazar

Lokacija